Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
11/01, 10:01

Η FairLife L.C.C. βραβεύεται για την περιβαλλοντική πρωτοβουλία της στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023

Σημαντική διάκριση για το έργο της FairLife L.C.C. αποτελεί το βραβείο στα πλαίσια της διοργάνωσης Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023, για τις δράσεις αφύπνισης και ενημέρωσης με τίτλο “Νεανικές Πρωτοβουλίες Αφύπνισης και Ενημέρωσης για το περιβάλλον και την υγεία «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς καρκίνο του πνεύμονα” στον Πυλώνα «Ανάπτυξη Ενεργειών Αφύπνισης και Ενημέρωσης για το Περιβάλλον».
Το βραβείο είναι η 8 η διάκριση για τη δράση της FairLife L.C.C. στα τρία χρόνια από την ίδρυση της και συμπίπτει με την συμπλήρωση των 14 χρόνων του Θεσμού Bravo Sustainability Dialogue & Awards, με περισσότερες από 230  πρωτοβουλίες από το κοινό των Επιχειρήσεων, των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Κοινωνίας Πολιτών και των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων.
Η ετήσια εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, όπου παρουσιάστηκαν οι πρωτοβουλίες Βιώσιμης Ανάπτυξης που διακρίθηκαν και αποτελούν καλά παραδείγματα για την Οικονομία και την Κοινωνία.
Η FairLife L.C.C. στέκεται απέναντι στις κοινωνικές προκλήσεις της εποχής και προάγει τη βιωσιμότητα  σε μια κοινωνία με καθαρό περιβάλλον, βασική προϋπόθεση για την υγεία των πνευμόνων. Η βράβευση αυτή δίνει κίνητρο στον φορέα για τη συνέχιση του έργου για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα, την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος,
“Η διάκριση στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023 είναι μια σημαντική τιμή και αναγνώριση του έργου μας. Η FairLife L.C.C. είναι ένας δυναμικός φορέας που συναντά τη νέα γενιά και σχεδιάζει μαζί της φρέσκιες δράσεις ενημέρωσης για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και τη στροφή σε υγιεινές καθημερινές συνήθειες. Εμείς θα συνεχίσουμε – πάντα στο πλευρό των νέων - να ευαισθητοποιούμε για τα περιβαλλοντικά ζητήματα ως βασικούς παράγοντες για τη διατήρηση υγιών πνευμόνων, ευαισθητοποιώντας για την αξία της πρόληψης, τα οφέλη της φυσικής άσκησης και την άμεση σύνδεση της υγείας του πλανήτη με τη δική μας υγεία και την υγεία των αγαπημένων μας. Θέλουμε έναν κόσμο, όπου τα παιδιά μας θα μεγαλώνουν με τις αρχές της κλιματικής δικαιοσύνης και της κυκλικής ουδετερότητας” δήλωσε η Κορίνα Πατέλη-Bell, Πρόεδρος της FairLife L.C.C.
Οι δράσεις της FairLife L.C.C. στοχεύουν στην ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών που προωθούν σωστά πρότυπα συμπεριφοράς για την δημιουργία των ενεργών πολιτών του “αύριο”. Οι πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνουν αντικαπνιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις, μαθητικούς διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνεργασίες με σχολεία και Δήμους, διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεις ευεξίας.
Η FairLife L.C.C. εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον νεότερο FairLife Ambassador του φορέα, Ορέστη – Φώτη Μικελάκη για την έμπνευση και συνδρομή στην υλοποίηση νεανικών δράσεων και εκστρατειών και επίσης ευχαρίστησε τους Πρεσβευτές της FairLife L.C.C. Κική Τσακαλδήμη, Ζήση Σούλιο, Αντώνη Τσαπατάκη, Γιάννη Φουντούλη, Νίκο Μαγγίτση και Βύρωνα Κοκκαλάνη για την σημαντική συμβολή και συμμετοχή στις δράσεις!

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share