Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
23/11, 10:11

Με τη συμμετοχή 32 ναυτιλιακών εταιριών ο καθαρισμός της ακτής του ΣΕΦ από την HELMEPA

Με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για καθαρές θάλασσες και ακτές η HELMEPA κινητοποίησε το προσωπικό 32 ναυτιλιακών εταιριών για τον καθαρισμό της ακτής του ΣΕΦ.
Η αποστολή της helmepa στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθως όχι μόνον συγκεντρώθηκαν πλαστικά αποτσίγαρα και άλλα σκουπίδια αλλά με την βοήθεια της εταιρίας καταδύσεων MEPP και της ERMAFIRST καθαρίστηκε ο βυθός από μπουκάλια τενεκεδάκια και άχρηστα υλικα.
Στον καθαρισμό έδωσαν ισχυρό παρων το διοικητικό συμβούλιο της helmepa με την πρόεδρο Σ. Παληού και τα μέλη Γ Καραγεωργίου, Ι Ξύλα, Α Πίττα, Μ Χατζηϊωάννου και Μ Δαλακούρα. Από την Erma first δυναμικό παρων έδωσαν η Ε Πολυχρονοπουλου και Κ Σταμπεδακης ενώ από Allassia ο Β. Σακελης με στελέχη της εταιρείας. Επισης η Ι Παυλιδη απο London p&i, A Ματθαίος από Dianik, Μ Μοσχόπουλου από Seanergy, Ζ Κλεόπας από Starbulk, Ε Πετράκη απο Wista όπως επισης και στελέχη από τις εταιριες Dorian, Diana, MSC, Chandris, Olympic, Eurorisk, VShips και αλλες πολλες εταιρείες.
Και του χρόνου με υγεία.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share